Inleiding

De site van MyBoilie is gebaseerd op wat wij een "Mindmap" noemen: een schematisch overzicht van alle stappen die in je hoofd doorloopt tijdens het maken van boilies. Dit schema is door ons in de afgelopen jaren omgebouwd tot een heldere werkmethodiek en van daaruit ontwikkeld tot een volledig digital omgeving waarbinnen vissers "hun eigen ding" kunnen doen. De plek waar zij dat unieke aas, dat "maatpak", stapje voor stapje zelf kunnen ontwikkelen, op basis van hun eigen ervaringen in de praktijk. 


Daarbij is het goed om je te realiseren dat MyBoilie geen enkel belang hecht aan een specifieke boilie of grondsoort. Wij maken wat jij ontwerpt. Je bepaald daarmee je eigen koers en meerwaarde. Dus vangt jouw recept als een dolle, dan is dat jouw succes. Doet hij niet zoveel, dan is het ook jouw opgave om hem te verbeteren. 


MyBoilie staat niet garant voor betere vangsten. Wij staan garant voor kwalitatieve grondstoffen, een flexibel productieproces, volledige transparantie en de instrumenten om jou "je eigen ding" te laten doen! Geniet daarom van je vangsten, maar accepteer ook de missers en leer ervan. 


Mocht je twijfels hebben of kom je er niet goed uit, dan zijn wij bereikbaar via "Contact" en "Feedback". We bieden je graag onze hulp aan!